Jumaat, 20 Julai 2012

go0 -- GrEenn....

g0 Green..
hari nie roul buat perform tarian sempena hari go Green
 yang di anjurkan oleh kolej roul (KTAC)
go Green di adakan adalah untuk kempen menyelamatkan bumi kita
 dan selamatkan alam sekitar..
jadi dalam kempen nie roul ambik bahagian dalam tarian
 untuk memeriahkan lagi suasana lorh huhu
sebelum nak menjayakan tarian kiteorang nie, 
kami semua berusaha mempelajari pelbagai teknik2 tarian
 yang di ajar oleh abg zaini(ketua kiteorang larh).. 
thanks sangat kat abg zaini cuz dah banyak tolong dan bersabar
 ngan kerenah kiteorang terutama sekali roul cuz susah nak wat yang terbaik..hehe..

dapat join tarian dalam club teater ngan dorunk nie banyak bagi roul pengalaman yang best2 yang x kan dapat roul lupe sampai bile2.. thanks to u all cuz banyak surport roul terutama araff(ophie).

with my dance group:-
 roul(nourul), araff, raihan, Ijam, haziq, shida, aida, gina, fiq, wan, wawa, kasyah, naZrul, kak nina, rain, aG, angel, aten, fie, cahaya mata prjuang

Di bawah asuhan;- En zaini

~pDa:- 04 April 2012
di Padang Awam, Taman Pudu Ulu Cheras.

~ kat bawah nie ade beberape picture kiteorang sebelum, semasa dan selepas tarian..
snap...snap...snap... takde keje len lorh hehe.. walaupun kelam kabut nak prepare sempat agy tue amek picture.. hehe...


nie shida, aida, fie dan roul(nourul)


snap.. snap.. pose..pose..


snap.. snap.. memandang pasangan lark..!!



renungan sang gadis....



 haaahhhh..!! snap..snap picture bebas lark..
hehe... hiiiiyyyaaarrrkkkkk.....

 before make over lorh... buruknyer..!! ..hehe..


after make over daa.. ok tak make up tue??
commmooottttttt eeekkkhhhh?? .. heehhehe,,... 



sang jejaka yang control2 comel laa konon.. 


 ...pendekar melayu terakhir.. hiiiyyyaaarrrrkkkkkhhhhh..

.. roul, haziq dan wawa .. 


               ~ kat Bawah nie lark antara student2 yang hadir pada hari go green nie..





in picture:- dayah, echa, aiena, liza, sarogie,bella, zarra, liyana..
nie antara owg yang roul kenal lah yang hadir pada hari nie..


2 ulasan:

  1. nice.. hihi... hey.. i follow.. your blog ^_^ . Rajin2 laa. melawat.. http://gilakahaku.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. mesti laa i mlawat ur blog.. beb bace articel u.. hehe.. and thanks taw cz follow i.. hehe

    BalasPadam